Veterinar Tecuci - ROYAL VET CLINIC

Sunteti aici Acasa  > >  Veterinar Tecuci - ROYAL VET CLINIC
Poza item

Veterinar Tecuci – ROYAL VET CLINIC

Veterinar Tecuci – ROYAL VET CLINIC –  Este alegerea ideala pentru santatatea companionului dvs. necuvantator. Va asteptam sa treceti pragul cabinetului nostru fie pentru o simpla consultatie, un sfat sau investigatii amanuntite.

Veterinar Tecuci – ROYAL VET CLINIC –  Suntem o echipa tanara, dinamica, dedicata, lucram cu pasiune si suntem gata de a ajuta micutii nostri pacienti. Suntem inainte de toate iubitori de animale de aceea, oricare medic veterinar din echipa noastra va incerca sa va ajute sa-i oferiti micului membru al familiei o viata cat mai sanatoasa si fericita. Suntem aici sa va ajutam, sa va explicam si sa va invatam cum sa ingrijiti animalele incat sa ne vizitati cat mai rar.

Veterinar Tecuci – ROYAL VET CLINIC –  Oferim servicii medical veterinare complete in cadrul unui cabinet veterinar modern, nou infintat. In cadrul cabinetului nostru, prietenul dumneavoastra necuvantator va fi tratat cu profesionalism si maxima seriozitate.

Veterinar Tecuci – ROYAL VET CLINIC – Va pune la dispozitie o gama variata de produse  si accesorii optime pentru animalul dumneavoastra. Vom raspunde mereu intrebarilor dumneavoastra legate de modul de ingrijire a animalelor de companie cat a celor din gospodarie.

Scopul nostru este, în final, de a oferi sănătate animalului şi cele mai bune servicii proprietarilor, în încercarea de a promova şi îmbunătăţi legătura dintre om şi animal.

Încercăm şi reuşim să creăm o relaţie permanentă cu clienţii care sunt multumiţi de serviciile noastre, lucrând împreună pentru a ne menţine standardul ridicat în ceea ce priveşte performanţa echipei, comunicarea şi atitudinea pozitivă.

Veterinar Tecuci – ROYAL VET CLINIC – echipa noastra va var prezenta toate posibilitatile disponibile, iar dumneavoastra alaturi de medic veti alege in deplina cunostinta de cauza pentru animalutul dumneavoastra.

Veterinar Tecuci – ROYAL VET CLINIC – Medicii nostri considera normala prezentarea cat mai amanuntita a cazului catre dumneavoastra; veti fi implicat in absolut orice decizie luata, veti cunoaste in orice moment starea prietenului dumneavoastra si din ce considerente s-au urmat anumite protocoale terapeutice. Ceea ce ne propunem este o transparenta cat mai mare a activitatii noastre in folosul dumneavoastra.

Servicii:

 • Consultatii si tratamente medicina interna veterinara
 • Ecografie abdominala si ecocardiografie veterinara
 • Consultatii, tratamente si ingrijirea animalelor exotice
 • Analize de laborator
 • Chirurgie veterinara, Chirurgie abdominala, Gastrologie, Ortopedie veterinara
 • Stomatologie veterinara
 • Fizioterapie pentru caini si pisici
 • Identificare electronica si pasaport EU
 • Ambulanta veterinara
 • Consiliere nutritionala si comportamentala
 • Frizerie canina si felina


Adresa noastra

Adresa
Tecuci, Str. Bobalna, nr 31
GPS
45.836493293266805, 27.435389310121536
Telefon
0751 052 422 ; 056 123 579
vetlife09@yahoo.com

Comentariile sunt inchise.