Veterinar Milisauti - Adrian Vet

Sunteti aici Acasa  > >  Veterinar Milisauti - Adrian Vet
Poza item

Veterinar Milisauti – Adrian Vet

Veterinar Milisauti – Adrian Vet –  Badeiuti, Gara,Lunca, Iaslovat –  Va pune la dispozitie o gama variata de produse  si accesorii optime pentru animalul dumneavoastra. Vom raspunde mereu intrebarilor dumneavoastra legate de modul de ingrijire al animalelor de companie cat al celor din gospodarie.

Veterinar Milisauti – Adrian Vet – Consideram ca obligatia noastra este aceea de a intretine santatea animalelor furnizand servicii veterinare de cea mai buna calitate.

Veterinar Milisauti – Adrian Vet – Scopul nostru este, in final, de a oferi sănătate animalului şi cele mai bune servicii proprietarilor, in incercarea de a promova si imbunatati legatura dintre om si animal. Oferim o gama larga de servicii veterinare, lucram cu devotament, dinamism si profesionalism.

Incercam si reusim sa cream o relatie permanenta cu clientii care sunt multumiti de serviciile noastre, lucrand impreuna pentru a ne mentine standardul ridicat în ceea ce priveste performanta echipei, comunicarea si atitudinea pozitiva.

Prin serviciile veterinare pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile pacientilor nostri si suntem permanent interesati de sanatatea companionului dumneavoastra.

Veterinar Milisauti – Adrian Vet – este alegerea optima pentru iubitorii si crescatorii de animale care se astepata la un standard inalt al serviciilor sanitar-veterinare.

Servicii:

  • consultatii
  • tratamente
  • vaccinari
  • deparazitari interne si externe
  • recoltari probe sange
  • trichinoscopie
  • tuberculinari bovine

Adresa noastra

Adresa
Milisauti, Sat Gara nr 130
GPS
47.7911746, 26.07210729999997
Telefon
0766 543 296
adrianjucan08@yahoo.com

Comentariile sunt inchise.