Veterinar Ilfov - Brains&Bones

Sunteti aici Acasa  > Clinica >  Veterinar Ilfov - Brains&Bones
Poza item

Veterinar Ilfov – Brains & Bones

Veterinar Ilfov Brains & Bones – Neurochirurgie si Ortopedie Animala: „Brains & Bones este un spital veterinar de ortopedie si neurochirurgie ce va fi inaugurat in Ianuarie 2017 in București.

Conceptul a fost creat in întâmpinarea nevoilor medicilor veterinari de a apela la chirurgi specialiști si la un centru performant pentru a gestiona cele mai provocatoare afecțiuni ortopedice si neurologice. 

Spitalul se afla in partea de nord a Bucurestiului, zona Pipera, si dispune de sali de consultatie, sali de operatie, sala de radiologie, sala de terapie intensiva si internat, dotate cu echipamente medicale de ultima generatie si amenajate intr-un stil modern.”

Veterinar Ilfov – Brains & Bones  – Neurochirurgie si Ortopedie Animala:– echipa noastra va asteapta sa ii treceti pragul fie ca este vorba de o simpla consultatie, de un sfat sau de investigatii amanuntite.

Pentru noi sanatatea companionului tau necuvantator este cea mai importanta. Suntem pasionati de ceea ce facem, iubim animalele si ii respectam pe cei care le cresc. Cabinetul nostru veterinar este un sprijin de nadejde pentru santatea animalutului tau.

Veterinar Ilfov – Brains & Bones  – Neurochirurgie si Ortopedie Animala:echipa noastra va var prezenta toate posibilitatile disponibile, iar dumneavoastra alaturi de medic veti alege in deplina cunostinta de cauza pentru animalutul dumneavoastra.

Veterinar Ilfov – Brains & Bones  – Neurochirurgie si Ortopedie Animala: Medicii nostri considera normala prezentarea cat mai amanuntita a cazului catre dumneavoastra; veti fi implicat in absolut orice decizie luata, veti cunoaste in orice moment starea prietenului dumneavoastra si din ce considerente s-au urmat anumite protocoale terapeutice. Ceea ce ne propunem este o transparenta cat mai mare a activitatii noastre in folosul dumneavoastra.

Servicii:

  • Consultatii animale mari si mici;
  • deparazitari interne;
  • vaccinari;
  • tratamente;
  • interventii chirurgicale;
  • farmacie veterinara;
  • cosmetica animala.

 

Lucram cu grija si daruire tocmai de aceea avem si serviciul de URGENTE NON STOP.


Adresa noastra

GPS
44.4912999, 26.11213299999997

Program de lucru

Luni
10:00 - 21:00
Marti
10:00 - 21:00
Miercuri
10:00 - 21:00
Joi
10:00 - 21:00
Vineri
10:00 - 21:00
Sambata
10:00 - 14:00
Duminica
10:00 - 14:00

Comentariile sunt inchise.